BoLdOG

Mérlegeljünk!

2015. január 12. 20:52 - EdiTea

Mielőtt még bárki megijedne, miszerint újabb fogyókúrás verseny készülődik, melynek első lépése, hogy ráálljunk a mérlegre – ami vagy keveset vagy sokat mutat, de sohasem azt, amit látni szeretnénk), előrebocsátom, hogy jelen esetben nincs szükség kellékre. A felszólítás azonban akarva akaratlanul átszövi mindennapjainkat. Általában nagy dolgokra gondolunk, ha a döntés szóba kerül. Akkor többségünk gondolatban kettéoszt egy tiszta lapot, érveket és ellenérveket sorakoztat fel. Az egyik oldal a pozitív, a másikra használjuk inkább a kevésbé kedvező kifejezést, mert próbálkozunk nem szerepeltetni (még gondolatban sem!) a negatív szócskát. Mérlegelünk kisebb dolgok esetében is, például bevásárlás közben (nemcsak akkor, ha mi ragasztjuk rá a vonalkódot a padlizsánra), hanem egyazon termék különböző csomagolása esetén is. Az árakról most nem beszélünk. Persze néhanap csapdákba esünk, mert nem minden esetben jobb a drága és sokszor az olcsó kerül végül többe. Legyen mindig nálunk fejben egy könnyen kettéhajtható tiszta lap. Akkor lehet, hogy nem lépünk hurokba.

Nem árt, ha tudjuk, hogy ma és holnap a Hold is „mérlegel”, mivel a  Mérleg állatövi jegyben tartózkodik és még mindig fogyó szakaszban van. Jellemzője a kiegyensúlyozottság, megnyilvánulása a belső harmónia. Legfontosabb érzések a romantika, a szerelem és a társas kapcsolatok fontossága. A művészi hajlamok is előtérbe kerülnek. Minden olyan tevékenység támogatott, mely kreativitást igényel.

Egészségügyi szempontból a hólyag és a vesék érintettek, így ha ezek érdekében teszünk valami jót, akkor az kétszer olyan hatásos. Szervezetünk jobban kívánja a folyadékot és akkor is érdemes többet innunk, ha nem kiállít folyamatosan utánpótlásért Érdemes a csípőnket is megtornásztatni, bizonyára meghálálja. Az öltözködésben, a kiegészítőkben a vörös, a narancs és a sárga színek dominánsak , viseljük bátran.

Mérlegelnünk szükséges, döntsünk úgy, hogy használjuk és kihasználjuk a Mérleg Hold segítségét!

EdiTea

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr137066129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása