BoLdOG

Új időszak veszi kezdetét....

2014. december 22. 15:03 - EdiTea

…. ha másként nem is, de a Hold szempontjából mindenképpen. Ma Újhold van, a dinamika napja. Átmenetileg elsötétül az égi lámpás, utána új erőre kapva lassan növekedni kezd és mind fényesebben ragyog. Megsokszorozódik az energiája és adományait bőkezűen juttatja el számunkra. A dolgok velünk és körülöttünk akarva – akaratlanul is bekövetkeznek, legjobb, ha tervezzük, hogy mit szeretnénk. Az idő ballag, a Hold vándorol, nekünk pedig saját erőforrásainkból kell gazdálkodnunk, ha nem fogadjuk el a segítségét.

 

Kis időre szükséges csak megállnunk ebben a „nagy rohanásban” a közelgő ünnep előtt. Éppen csak addig, míg átgondoljuk, hogy mit is szeretnénk elérni a közeljövőben. A rövid idő hosszabb távon kamatozni fog. Mindössze tíz pontot van szó, melyben összefoglaljuk azokat a terveinket, melyek céljaink elérésében megvalósítandók. Ha Újhold napján születik valami remek gondolat, ötlet a fejünkben, akkor  könnyen a végére járhatunk a következő Telihold előtti napig. A Hold növő szakaszba lép, mely elősegíti a gyarapodást és termékeny időszak köszönt ránk. A megnövekedett energia elfecsérléséért nagy kár lenne.

 

Az üzleti életben könnyen fellendíthetjük vállalkozásunkat, komoly sikereket érhetünk el, ha kihasználjuk az Újhold utáni termékeny időszakot olyan tevékenységek végzésével, melyek a Holdfázis által támogatottak. Most jön el az ideje új tárgyalások megkezdésének, megállapodások előkészítésének. Ünnepek után nem is kezdődhetnek jobban az év, mint a sikereink érdekében tett lépések megkezdésével. Kedvező időszak új kapcsolatok kiépítésére, levelezések lebonyolítására. Az új ötletek előterjesztésének, vételi ajánlatok bejelentésének sikere sem marad el.

 

Ma és holnap a Bak jegyben tartózkodik a Hold. Amennyiben még vásárolni kényszerülünk, úgy nem igazán jártunk jól, mert ez nem éppen vásárlásra alkalmas időpont. A tartós fogyasztási cikkek és praktikus dolgok sikeresen beszerezhetők. Kerülni kell azonban a felelőtlen költekezést, mert ennek bizony meglesz a böjtje.

 

„Eresszük ki a körmeinket!” és lehetőleg Bak napokon vágjuk le őket. Erősek lesznek és elfelejthetjük, hogy valaha töredeztek.

.

Este pihenjünk és ha ezt egy világoszöld gyertya lángja mellett tesszük, akkor az Újhold megújító ereje támogatja a terveinket.

 

EdiTea

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr747004471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása