BoLdOG

A Nyilas tüzes......

2014. december 20. 22:22 - EdiTea

…. de még két hónap hátravan ahhoz, míg Mars és Vénusz gyermeke, pőre és pajkos angyalkánk (hivatalosan) kezébe kaparintsa a fegyvert. Abban az időben lesz igazán elemében, persze az sem baj, ha addig is célozgat. Ugyanúgy, mint Ámor, a Nyilas is mitológiai alak, ábrázolásában egy kentaur, melynek  alsó teste ló, felső teste egy emberi alak, kezében egy kifeszített íjat tartva. A fegyver azt szimbolizálja, hogy az ember a magasabb dimenziókba, az ég felé tör.

A Hold ma és holnap a Nyilas csillagjegyben tartózkodik, minőségében tüzes jegy. Alapjában nyughatatlanná teheti az embereket, de ezt most akár rá is foghatjuk az ünnep előtti utolsó pillanatokra, amikor ráébredünk, hogy még mi mindent nem tettünk meg az előkészületek során. Szerencse, hogy ezeken a napokon az optimizmus is előtérbe kerül, így sikerül apró hiányosságainkra is vagy mentséget vagy megoldására lehetőségeket találni. Támogatott színe a narancssárga és ha bátran merjük viselni, akkor nemcsak ránk, de a környezetünkre is pozitív hatást gyakorolhatunk.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a Hold a vásárlásban is segítségünkre van. A Nyilas napok az alkalmi vételeket támogatják igazán és milyen jól is jöhet ez ajándékvásárlás idején. Főleg, ha ezt az utolsó pillanatra hagytuk.

A Nyilas napokon érdeklődőek és nyitottak vagyunk, támogatott az új dolgok kipróbálása (miért is ne kezdenénk ezt egy új süteményrecepttel a megszokott ünnepi sütik helyett, a család örömére). A szabadság és az önmegvalósítás vágya is előtör, gondoljunk csak a szimbólumra, az ég felé tartott megfeszített íjra.

A táplálkozásban a Nyilas fehérjenap, ilyenkor szervezetünk a fehérjéket hasznosítja a legjobban. Menüválasztáskor főszereplők a tüzes ételek. A zöldségekből és gyümölcsökből pikáns variációk készülhetnek. A csípős fűszerek felgyorsítják az anyagcserét.

A szépségápolásban a  bőr tisztításánál az utolsó napokhoz érkeztünk a hamarosan növő fázisba érő Hold előtt. Hatásosak a cellulitisz kezelések, a comb és a fenék bőrradírozása: A szépítő fürdőket néhány csepp ylang-ylang, jázmin vagy rózsaolajjal meghálálja a bőr.

Ha zenét kellene választani a pihenés perceire, óráira (kinek melyik jut), akkor mindenképpen Ravel Boleróját ajánlanám.

EdiTea

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr767000907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása